MEĐUNARODNI STOLNOTENISKI TURNIR „MILENIJ OPEN 2017“ U OPATIJI

25.04.2017.

IMG_20170422_095144

MEĐUNARODNI STOLNOTENISKI TURNIR „MILENIJ OPEN 2017“ U OPATIJI

 

U sklopu međunarodnog stolnoteniskog kampa koji je prošlog tjedna održan u novoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković“ u Opatiji, održan je i dvodnevni stolnoteniski turnir za sve kategorije natjecatelja pod nazivom 2. „Milenij Open“ – Opatija 2017. Na ovom jedinstvenom sportskom događaju sudjelovalo je blizu tri stotine natjecatelja iz 16 zemalja Europe i svijeta.

Za Stolnoteniski klub „Tar“ priliku da zaigraju sa vrhunskim igračima imali su: Mateo Dedić, Ivan i Danijel Filipović. Iako nisu imali previše uspjeha u samom natjecanju, bilo je pravo zadovoljstvo gledati ih kako se bore sa svojim vršnjacima iz drugih zemalja. Ovaj turnir ujedno je bio i bodovni za rang ljestvicu HSTS-a pa su upisali i nešto novih bodova za svoj bodovni ranking.

Već u petak počinje novo stolnotenisko natjecanje u Zagrebu, popularno zvani „Zagiping“ koji bilježi svoje 64. izdanje i jedan je od najvećih takvih turnira u ovom dijelu Europe. Turnir će u tri dana održavanja (28.-30.04.2017.) okupiti  blizu 800 natjecatelja a naravno  priliku za nastup i osvajanje novih bodova imati će i mladi natjecatelji Stolnoteniskog kluba iz Tara.

Virtualna šetnja

Događaji