4. OTVORENI STOLNOTENISKI TURNIR ISTARSKE ŽUPANIJE

16.05.2017.

2017-05-14 11.06.44

Proteklog je vikenda održan posljednji ovosezonski pojedinačni stolnoteniski turnir u Vrsaru. U osam starosnih kategorija nastupilo je blizu stotinu natjecatelja iz skoro svih istarskih klubova, a podijeljena su 32 odličja.

Za naš su Klub nastupili Mateo Dedić, braća Ivan i Danijel Filipović te braća Teo i Dominik Maršić. U jutarnjem dijelu programa natjecanja, u kategoriji Klinci, Dominik je ostvario lijepi rezultat plasmanom među osam najboljih, dok se Mateo u kategoriji Mlađi kadeti plasirao također u četvrtfinale. Poslijepodne u drugom dijelu natjecanja nastupili su Ivan, Danijel i Teo i to u kategoriji Najmlađih kadeta. Najuspješniji je bio Danijel sa plasmanom u četvrtfinale gdje je poražen od suparnika iz Pule, dok su Ivan i Teo natjecanje završili u skupinama. Ipak nešto novih bodova upisali su za županijsku rang ljestvicu pa najnoviji ranking očekujemo sa nestrpljenjem kako bismo saznali konačni poredak prije zadnjeg ovogodišnjeg „TOP 8“ koji se početkom lipnja održava u Puli.

Krajem mjeseca svibnja još je jedno veliko stolnotenisko ekipno nadmetanje u kojem će snage odmjeriti ponajbolje ekipe Istarske županije, a STK “TAR“ će zasigurno nastupiti  u dvije kategorije i to u Najmlađim kadetima i Mlađim kadetima.

Trener Zoran Holik

2017-05-14 12.46.40

 

Virtualna šetnja

Događaji